Contact

Vaak ben ik in gesprek en niet in staat om ter plekke de telefoon te beantwoorden. Via onderstaand contactformulier kunt u uw wens of bericht achterlaten. Ook kunt u mijn voicemail inspreken, vermeldt dan duidelijk uw naam en telefoonnummer. Binnen twee werkdagen kunt u een reactie of telefoontje van mij terug verwachten.

Let op

Binnen het praktijkvoeringsprogramma van Zorglink wordt gewerkt aan een beveiligde manier om met u te mailen. Het advies is om tot die tijd persoonlijke of vertrouwelijke informatie niet per mail of per contactformulier te verstrekken. U kunt altijd per mail of telefoon laten weten dat u contact wenst over het maken van een afspraak of mij wilt spreken over een persoonlijke vraag of kwestie (deze hoeft u niet verder toe te lichten). Het streven is om binnen twee werkdagen telefonisch contact met u op te nemen.

Adres

 

Psychologiepraktijk Masja Smit
Godfried Bomansstraat 2, 1e verdieping
4103 WR Culemborg

Tel: 06 – 5377 5026
info@psychologiepraktijkmasjasmit.nl

        Route

 

Met openbaar vervoer

Reis naar Station Culemborg, stap uit aan de voorzijde (Stationsplein). Sla linksaf naar de Parallelweg Oost. De eerste straat rechts is de Godfried Bomansstraat; het laatste pand aan de rechterzijde is nummer 2. De looproute duurt drie minuten.

Met de auto

Op de A2 neemt u afslag 13, richting Culemborg [N320]. Volg de N320, sla na de drie windmolens bij de tweede rotonde links af. Bij de volgende rotonde rechtsaf richting Centrum. Direct onder het spoor op de rotonde rechtsaf. Dit is de Parallelweg Oost. Na 150 meter linksaf ligt de Godfried Bomansstraat.