Contact

Ik werk op maandagochtend, dinsdag, woensdag en vrijdag. Bij voorkeur ontvang ik vragen of berichten via de mail: via onderstaand contactformulier kun je je gegevens achterlaten.  Binnen 1-3 werkdagen kun je een reactie of telefoontje van mij terug verwachten. Telefonisch ben ik het best bereikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 13.30. Als de telefoon niet wordt opgenomen,  spreek dan de voicemail in met duidelijke vermelding van naam en  telefoonnummer, of stuur mij via de mail een bericht, dan neem ik contact met je op. NB. CHECK DE JUNKMAIL,  helaas belanden mijn reacties daar soms in.

Wachttijd

De wachttijd voor een intake is op dit moment 12 weken, en kan toenemen door onverwachte toestroom van aanmeldingen. 

Als de wachttijden oplopen zijn er nog andere opties om te overwegen: 

Ik ben aangesloten bij Collectief Integrale Zorg de Vrijstad: mogelijk is daar een zorgverlener te vinden die goed past.

Bij acute situaties of situaties die niet zo lang kunnen wachten, is het het beste om advies te vragen bij de huisarts, of de zorgverzekeraar te bellen voor wachtlijstbemiddeling.    

Over de praktijk

Psychologiepraktijk Masja Smit bevindt zich op de eerste verdieping in het pand aan de Godfried Bomansstraat 2. Dit is een verzamelpand met diverse (zorg)instellingen en praktijken van zorgverleners. Er is helaas geen lift in het pand. De benedenverdieping is wel rolstoeltoegankelijk. Mocht je geen trap kunnen lopen, laat dat dan bij de aanmelding weten, dan kijken we naar een oplossing. Direct langs het pand zijn gratis parkeermogelijkheden, ook is er parkeerruimte aan de overzijde van de straat. 

Kom je voor het eerst, neem dan graag je identiteitsbewijs en zorgpas mee. Je hoeft je binnen nergens te melden. Je kunt beneden in de hal of bovenaan de trap links plaatsnemen. Het kan weleens voorkomen dat je even moet wachten, maar ik zoek je op. Wil je de afspraak liever via een beeldbelsessie of telefonisch laten plaatsvinden, dan is dat geen probleem en kun je mij dat laten weten.  

Adres

 

Psychologiepraktijk Masja Smit
Godfried Bomansstraat 2, 
1e verdieping
4103 WR Culemborg

Tel: 06 – 5377 5026
info@psychologiepraktijkmasjasmit.nl

        Route

 

 

Met openbaar vervoer

Reis naar Station Culemborg, stap uit aan de voorzijde (Stationsplein). Sla linksaf naar de Parallelweg Oost. De eerste straat rechts is de Godfried Bomansstraat; het laatste pand aan de rechterzijde is nummer 2. De looproute duurt drie minuten.

Met de auto

Op de A2 neem je afslag 13, richting Culemborg [N320]. Volg de N320, sla na de drie windmolens bij de tweede rotonde links af. Bij de volgende rotonde rechtsaf richting Centrum. Direct onder het spoor op de rotonde rechtsaf. Dit is de Parallelweg Oost. Na 150 meter linksaf ligt de Godfried Bomansstraat.