Contact

Ik werk op maandagmiddag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag. Via onderstaand contactformulier kun je je wens of bericht achterlaten, dat zie ik het meest snel. Binnen 1-2 werkdagen kun je een reactie of telefoontje van mij terug verwachten. Telefonisch ben ik het best bereikbaar op dinsdag en vrijdag tussen 13.30 en 14.00. Lukt dat niet, spreek de voicemail in en vermeldt duidelijk je naam of telefoonnummer, of stuur mij via de mail een bericht, dan neem ik contact met je op.

Wachttijd

In verband met een grote toeloop van aanmeldingen en een lange wachtlijst neem ik voor onbepaalde tijd geen nieuwe cliënten meer aan.

Ik ben aangesloten bij Collectief Integrale Zorg de Vrijstad: mogelijk is daar een zorgverlener te vinden die goed past.

Ook is er de mogelijkheid om de zorgverzekeraar te bellen voor wachtlijstbemiddeling, of advies te vragen bij de huisarts/POH-GGZ.   

Over de praktijk

Psychologiepraktijk Masja Smit bevindt zich op de eerste verdieping in het pand aan de Godfried Bomansstraat 2. Dit is een verzamelpand met diverse (zorg)instellingen en praktijken van zorgverleners. Er is helaas geen lift in het pand. De benedenverdieping is wel rolstoeltoegankelijk. Mocht je geen trap kunnen lopen, laat dat dan bij de aanmelding weten, dan kijken we naar een oplossing. Direct langs het pand zijn gratis parkeermogelijkheden, ook is er parkeerruimte aan de overzijde van de straat. 

Kom je voor het eerst, neem dan graag je identiteitsbewijs en zorgpas mee. Je hoeft je binnen nergens te melden. Je kunt beneden in de hal of bovenaan de trap links plaatsnemen. Het kan weleens voorkomen dat je even moet wachten, maar ik zoek je op. Wil je de afspraak liever via een beeldbelsessie of telefonisch laten plaatsvinden, dan is dat geen probleem en kun je mij dat laten weten.  

Adres

 

Psychologiepraktijk Masja Smit
Godfried Bomansstraat 2, 
1e verdieping
4103 WR Culemborg

Tel: 06 – 5377 5026
info@psychologiepraktijkmasjasmit.nl

        Route

 

 

Met openbaar vervoer

Reis naar Station Culemborg, stap uit aan de voorzijde (Stationsplein). Sla linksaf naar de Parallelweg Oost. De eerste straat rechts is de Godfried Bomansstraat; het laatste pand aan de rechterzijde is nummer 2. De looproute duurt drie minuten.

Met de auto

Op de A2 neem je afslag 13, richting Culemborg [N320]. Volg de N320, sla na de drie windmolens bij de tweede rotonde links af. Bij de volgende rotonde rechtsaf richting Centrum. Direct onder het spoor op de rotonde rechtsaf. Dit is de Parallelweg Oost. Na 150 meter linksaf ligt de Godfried Bomansstraat.